Habibi

Du är en DIPLOMAT/beskyddare

Du bryr dig om helheten. Du klarar enkelt av stora och oklara frågeställningar. Du väger noga för- och nackdelar och kommer ofta på nya och spännande lösningar på komplexa problem.

Du är vänlig och tillmötesgående. Du har ett stort hjärta och du litar ofta på människor och känner stark medkänsla med andra. Du vill göra andra glada och få dem att känna sig säkra på sig själva vilket gör att du arbetar hårt med att bygga upp sociala skyddsnät för vänner och släkt.

Din empati och din vänlighet gör att du också vill förändra världen så att den blir en bättre plats för oss alla. Med din kreativitet, kommunikativa skicklighet och din förmåga att göra många saker på samma gång samtidigt som du lätt återhämtar dig gör dig extremt skicklig i att förbättra livet för andra.

Du ägnar mycket tid åt din familj och vänner men glömmer många gånger bort dig själv. Du gillar att arbeta i grupp där beslut tas gemensamt och där alla drar sitt strå till stacken. Du gillar även att planera långsiktigt.

Du anpassar dig lätt till olika sociala sammanhang och du är skicklig på att inspirera andra att nå sina mål.

Beskyddare, 27%:  Vanligtvis väldigt populär. Starka band till hemmet och familjen. Uppträder lugnt och oroar sig sällan. Är ofta konsekventa, lojala och beskyddande.

Äventyrare, 25%:  Känd för sin energi, starka kreativitet och spontanitet. Söker spänning, gillar risker och njutning. Gillar intellektuella utmaningar, är nyfiken men inte lätt att övertyga eller påverka.

Diplomat, 31%:  Har förmågan att se helheten och planerar långsiktigt. En intuitiv tänkare som är flexibel, verbal och socialt begåvad. Fantasifull, empatisk och omhändertagande.

Ledare, 17%:  Djärv, nyskapande och rak. Bra på abstrakt tänkande och kortsiktig planering. Ofta bestämd och ganska tävlingsinriktad. Målmedveten och effektiv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0